Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Dairesel dizayn, kadem izini en aza indirirken feyizli amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar derunin tatbik bir intihap haline getirir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Binalarda belirli standartlarda zemin alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen Yangın çıkış kapısı istanbul kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak kabul edilmektedir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page